KBT i Vasatan med Kognitiva PT AB

Nu kommer jag att skriva ett väldigt personligt inlägg, men eftersom det är fredag och jag är på bra humör så tror jag att jag klarar av det. Det är inte lätt att öppna sig inför en person, så då är det inte särskilt lätt att göra det för så många. Men det är viktigt att prata om psykisk ohälsa. Man behöver bryta tabut som det innebär i dagsläget, och därför ska jag prata om KBT i Vasastan. Jag vände mig till Kognitiva PT AB. Det är dem jag ska berätta mer om idag. Detta är verkligen inget betalt samarbete, utan denna rekommendation kommer från botten av mitt hjärta. Jag har haft en lång tuff period i mitt liv som jag inte har kunnat ta mig ur. Jag har känt mig konstant låg och livet har tett sig mycket grått. Det var min familj som till slut sa ifrån, och att de tyckte att jag borde söka professionell hjälp. Jag fick tips om Mälardalens, och det är jag idag mycket tacksam över. Det är ett företag som erbjuder samtalsterapi och KBT i Vasastan, och de har HBTQ-kompetens. De psykoterapeuter som arbetar där är några av de mest kompetenta människor jag någonsin mött. Tack och lov för dem. Jag säger till er, mina läsare – mår ni dåligt så tveka inte att kontakta en professionell. Ingen förtjänar att må dåligt.