Laga iPhone på Södermalm

Hej alla läsare! Kul att ni tittar hit denna fredagseftermiddag. Hoppas ni haft en fin vecka och att ni får en ännu bättre helg! Jag är riktigt taggad inför helgen. Men min vecka började inte särskilt bra… jag tappade min iPhone i marken, och givetvis gick skärmen sönder. Såklart. När det händer så blir jag irriterad på riktigt. Det både kostar mycket och är bara allmänt krångligt att fixa det, tycker jag. Men jag bestämde mig för att inte bli alltför nedstämd av detta faktum! Jag googlade runt lite och hittade mobilgallerian.se. De lagar iPhones och skärmar på Södermalm i Stockholm, men också övriga mobilreparationer. Jag tyckte att deras priser lät rimliga och jag bokade en tid samma eftermiddag. Jag lämnade in min telefon och på 45 minuter så var den lagad. Ganska så fantastiskt egentligen, när man tänker efter. iPhonen var som helt ny när jag fick tillbaka den, och den såg precis ut som den gjorde innan.

Jag rekommenderar alla som tappar sina telefoner eller på andra sätt gör sönder dem att vända sig till mobilgallerian för en snabb och billig lösning!